Nieuws

Changes Are Coming!

21 March, 2018 Joyce Laatste nieuwtjes

CHANGES ARE COMING…

Even terugblikken hoe we bijna 15 geleden  gestart zijn met de webshop Skiks.com.  Wat een avontuur was dat!! Vanuit de huiskamer, op de tafeltennistafel  werden de eerste pakketjes ingepakt en  verzonden.  Al snel werd duidelijk dat online verkoop niet meer weg te denken is . Nu zoveel jaren later, zien we hoe onze webshop en winkel samengesmolten zijn.  Vanuit de winkel  die inmiddels al bijna dertig jaar bestaat, halen we alle informatie omtrent merken, trends, maatvoering en pasvorm. Dit alles is belangrijk om jullie online een modisch en passend advies te geven.  Daarentegen zouden we de webshop niet kunnen missen als etalage van de winkel.  Genoeg reden om deze samensmelting om te zetten in een geheel nieuwe webshop, nieuw design, nieuwe handige tools en last but not least, een nieuwe naam.

Een jaar verder....changes are coming soon

19 January, 2018 Joyce Laatste nieuwtjes

Throwback!

Een jaartje terug alweer dat wij, Joyce en Nicole dus, als team aan de slag gingen om jullie te voorzien van eigenzinnige en eigentijdse trends op gebied van kinderkleding. Tijd dus om eventjes terug te kijken naar afgelopen jaar, en natuurlijk wat er allemaal gaat komen!

Lees hieronder de blog van Nicole

Vintagedagen! Waarom?

24 October, 2017 Joyce Trends

Duurzaamheid is een thema dat steeds vaker aan de orde komt in de media en overal ter wereld. Sinds vier jaar organiseerst Dwarz twee keer per jaar de Vintagedagen!
Waarom? Lees verder hieronder de blog van Nicole.

fotonicoleknipsel.JPG